Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Wingsurf Level 2 uden foil

Niveau: Alle, der er interesserede i wing foiling og har lidt eller ingen erfaring med wingsurf

På Wingsurf level 2  lærer du det grundlæggende i wingsurfing UDEN foil. Kurset er en nødvendig forberedelse, inden du er klar til Wingsurf level 3, som er med foil. Vi starter lektionen på land, hvor du lærer wingen at kende, inden vi tager på vandet. På vandet øver vi at sejle frem og tilbage med wingen og vinden som drivkraft. Vi er max. 6 elever pr. instruktør på dette kursus, og du får eget wingsurf sæt lige fra starten, så hurtige fremskridt er garanteret.

Get on board

Hvad er inkluderet?

Alt udstyr, som du får brug for på et kursus, er inkluderet. Det samme er en professionel instruktør, som har ansvar for, at I får en god oplevelse! Det eneste du skal huske er badetøj og håndklæde.

Det er vigtigt, at du husker at hente våddragt i Surf Pro, inden du kører til Vandet Sø. Våddragter kan hentes i begge Surf Pro butikker; i Klitmøller eller Vorupør.

Praktisk information

Kursussted er Vandet Sø. Adressen er: Vandetvej 20, 7700 Thisted.

Det er vigtigt, at du husker at hente våddragt i Surf Pro, inden du kører til Vandet Sø. Våddragter kan hentes i begge Surf Pro butikker; i Klitmøller eller Vorupør.

For at vi kan starte kurset til tiden, skal du, hvis du henter våddragt i Klitmøller, gøre det senest 30 min. før kursusstart. Henter du våddragt i Vorupør, skal du gøre det senest 45 min. før kursusstart.

OBS: Surf Pro tilbyder ikke transport fra Klitmøller eller Vorupør til Vandet Sø.

Vi glæder os til at tage jer med på vandet! Get on board

Book et privat eventSkal du holde et privat arrangement?
Vi tilbyder også private arrangementer til større grupper, såsom firma events med mere. Lad os høre fra dig her, og vi svarer hurtigst muligt.
Cover image
Om Surf Pro Cold Hawaii

Vi er Cold Hawaii's førende surf butikker og surf skoler med 19 års erfaring. Vi er selv surfere og bruger så meget tid på vandet som overhovedet muligt. Vi tilbyder undervisning i bølgesurf, stand up paddle, windsurf og wingsurf.

Surf Pro Cold HawaiiHawblink 47700 Thisted
Vorupor@surfpro.dk+45 61 43 50 60
© 2024 Surf Pro Cold Hawaii
Fra 699 kr./person
Company logo
Fra 699 kr./person